10 tips til å bruke tang og tare i maten

Med tang og tare får du inn ekstra næring i maten. Her er våre beste råd til å snike det inn!

  • Bruk Søl som topping på brødskiva! Det er for eksempel kjempegodt med røkelaks og avokado.
  • Alle kryddermiksene fungerer godt på nær sagt alle middagsretter. Umamismaken er en god kombinasjon med spaghetti og kjøttsaus – og all annen pasta. Bruk en spiseskje med Søl på lasagne, for eksempel!
  • Bytt ut en del av den vanlige pastaen med sjøspaghetti! Da får du både smak og næring inn i middagen.
  • Sjøspaghetti er forøvrig glutenfritt, så om du ikke spiser pasta er dette en god og næringsrik erstatning.
  • Bruk Taremiks som topping på salaten. Eller på sushi!
  • Bland taremiksen med smøret når du steker eller baker grønnsaker.
  • Lag tarepesto, som du finner oppskrift på her.
  • Bland inn krydderet i popcorn når du ser film! Søl eller Taresalt passer godt her.
  • Tarekrydder kan snikes inn i alle supper og gryter, hvis du er redd for at barna skal være skeptipske. Les mer om hvordan du introduserer tang og tare for barn her.
  • Søl er kjempegodt i vaffel- eller pannekakerøre!

Kommentar

Tang og tare;
Den Ultimate Guiden!

Her kan du lese alt du ikke visste du ville vite om supermaten fra havet. Fra vikingene til skjønnhetsindustrien, tang og tare har mange bruksområder!

Siste innlegg