10 tips til å bruke tang og tare i maten

Med tang og tare får du inn ekstra næring i maten. Her er våre beste råd til å snike det inn!
  1. Bruk Søl som topping på brødskiva! Det er for eksempel kjempegodt med røkelaks og avokado.
  2. Alle kryddermiksene fungerer godt på nær sagt alle middagsretter. Umamismaken er en god kombinasjon med spaghetti og kjøttsaus – og all annen pasta. Bruk en spiseskje med Søl på lasagne, for eksempel!
  3. Bytt ut en del av den vanlige pastaen med sjøspaghetti! Da får du både smak og næring inn i middagen.
  4. Sjøspaghetti er forøvrig glutenfritt, så om du ikke spiser pasta er dette en god og næringsrik erstatning.
  5. Bruk Taremiks som topping på salaten. Eller på sushi!
  6. Bland Taremiks med smøret når du steker eller baker grønnsaker.
  7. Lag tarepesto, som du finner oppskrift på her.
  8. Bland inn krydderet i popcorn når du ser film! Søl eller Taresalt passer godt.
  9. Tarekrydder kan snikes inn i alle supper og gryter, hvis du er redd for at barna skal være skeptipske. Les mer om hvordan du introduserer tang og tare for barn i vår artikkel her.
  10. Søl er kjempegodt å blande inn i vaffel- eller pannekakerøre!
Fikk du lyst til å prøve nå? Vi har alt du trenger i vårt lille Starter kit! Det kjøper du her.10 tips til å bruke tang og tare i maten 1

Kommentar

Tang og tare;
Den Ultimate Guiden!

Her kan du lese alt du ikke visste du ville vite om supermaten fra havet. Fra vikingene til skjønnhetsindustrien, tang og tare har mange bruksområder!

Siste innlegg