Salmon with sea spaghetti and tagliatelle

Yields1 ServingDifficultyIntermediateTotal Time30 mins
Yields1 Serving

Sjøspagettien legges i bløt i lunkent vann en halv time, skyll av, og kok i eget vann i 20-30 min.

Ingredienser

 2 porsjonsstykker med laks
 15 sjøspagetti
 1 gulrot
 ½ vårløk
 1 fiskekraft (f.eks ½ buljongterning)
 23 creme fraiche
 Salt og pepper
 4 nøster tagliatelle
 Sukkertare
 Parmesan

oppskriftsinstruksjoner

1

Sjøspagettien legges i bløt i lunkent vann en halv time, skyll av, og kok i eget vann i 20-30 min.

2

Tagliatelle kokes. Laksen vendes i litt mel tilsatt salt og pepper, og sprøstekes lett i smør.

3

Gulroten snittes i fine staver (‘julienne’), vårløken snittes i skiver og surres sammen m gulrot i smør til nesten gjennomkokt. Tilsett fiskekraft, kok opp og tilsett creme fraiche.

4

Bland straks inn ferdig kokt sjøspagetti og tagliatelle, og legg lakseskiven på toppen.

5

Strø over litt sukkertare og parmesan om du vil!
Nyt!

Item added to cart.
5 items - 40.50
Cart Item Removed. Undo