Super healthy crispbread with sugar kelp

Yields1 Serving
Yields1 Serving

Ingredienser

 15 store havregryn
 1 grovmalt rugmel
 1 solsikkefrø
 5 sesamfrø
 5 quinoa frø
 5 knust sukkertare
 25 vann

oppskriftsinstruksjoner

1

Sett varmluftsovn på 150 gr. Bland det tørre, og rør inn vann. Fordel på et stort stekebrett på bakepapir. Etter 20-25 min tas knekkebrødene ut, dra av bakepapiret, og del i 4 * 4 deler med en pizzaskjærer. Sett inn igjen i ovn, og stek videre til en total steketid på 50-60 min. Steketid er avhengig av ovn og hvor tynne knekkebrødene er.

2

Tips: Slipp ut fuktig luft til å begynne med, på slutten snu om på knekkebrødene innimellom slik at de blir jevnt stekt; ikke for lite, da blir de seige, ikke for brune, da er de ikke like gode, ta ev ned temperaturen til 125 grader på slutten. Korn i oppskriften kan byttes ut med andre slag som linfrø og gresskarkjerner om en vil, og mengden sukkertare kan økes om en vil ha mer taresmak.

Item added to cart.
5 items - 40.50
Cart Item Removed. Undo