- FRI FRAKT på bestillinger over KR 500
Bøkerøkt svineknoke m/ rotmos og poteter
Bøkerøkt svineknoke med rotmos og poteter. Norsk husmannskost som er så godt.
Svineknoke er billig mat som er så enkelt å tilberede, men det tar tid. Den skal først putre i 3 timer i kjele, og deretter stekes i ovnen i 30 minutter (225 grader).
Dra deretter kjøttet fra hverandre med to gafler.
Serveres med rotmos av kålrot, persillerot og gulrot. Kok det mørt, mos godt sammen med en klatt smør, en liten dæsj med fløte og krydret med Søl og Taresalt
Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

oppskriftsinstruksjoner
1
La svineknoken først putre i 3 timer i kjele.
Deretter stekes i ovnen i 30 minutter (225 grader).
2
Kok kålrot, persillerot og gulrot mørt.
3
Bland i en klatt smør, og mos godt til det blir en rotmos.
Ha i en liten dæsj med fløte og krydre med Søl og Taresalt
4
Dra deretter kjøttet fra hverandre med to gafler.
5
Server gjerne sammen med småpoteter, i tillegg til rotmos