Print Options:

Tyrkisk Kyllinggryte med Flammehav og Taresalt

AVKASTNING1 porsjonerTotal tid45 mins

Kan vi friste med en kjempegod tyrkisk kyllinggryte? 🥘😋 En enkel, smakfull og sunn gryte med få ingredienser av løk, tomat og paprika. Dette er så utrolig godt! 🤩

Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Tyrkisk Kyllinggryte med Flammehav og Taresalt 1

 Godt med smør/ olivenolje
 4 kyllingfilet/lår
 1 Rødløk
 2.5-3 dl Kyllingkraft
 2 røde paprika
 1 boks hermetiske tomater
 2 ss tomatpure
  Flammehav
  TareSalt
1

Finn frem en tykkbunnet gryte.
Ha i godt med smør, og brun kyllingfiletene/lår.

2

Rens og kutt løken i biter, ha i litt olivenolje og la det surre et par min.

3

Ha i litt og litt kyllingkraft, kutt paprikaen mens gryta putrer på middels varme.
Ha i paprika, tomatene og tomatpuré.

4

Ha i Flammehav etter smak.

5

Kok uten lokk på svak varme i 30min. Smak til med Taresalt.

Serveres med ris og finhakket bladpersille.

Cart
  • No products in the cart.

VELKOMSTGAVE TIL DEG!

10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkoden tilsendt på mail.

Rabattkoden gjelder alle varer i nettbutikken.