- FRI FRAKT på bestillinger over KR 500
Laksetaco i hjertesalat
Denne retten tar kun et lite kvarter å lage. Det er så sunt og digg at det kan spises hvilken som helst ukedag.
Skjær laksen opp i passe store biter og stek i olje, strø på tacokrydder underveis i stekingen som tar kun et par minutter. Ikke stek for lenge, da blir laksen tørr. Del opp hjertesalat, riv fersk ingefær og legg på laksebiter. Finhakk vårløk og chili og legg på. Bland creme faiche og sweet-chilisaus til en god dressing (smak deg til). Skjær båter av lime og skvis saften over og nyt en skikkelig digg variant av laksetaco.
Tips: Lakserogn setter en ekstra spiss på smaken og gjør retten enda mer luksus. Topp med Sesamfrø og koriander.
Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Ingredienser
Laksefilet
Olje til steking
Hjertesalat
Vårløk
Ingefær
Chili
Lime
Paprika
Creme fraiche
Sweet-chili saus
oppskriftsinstruksjoner
1
Skjær laksen opp i passe store biter og stek i olje, strø på tacokrydder underveis i stekingen som tar kun et par minutter. Ikke stek for lenge, da blir laksen tørr.
2
Del opp hjertesalat, riv fersk ingefær og legg på laksebiter. Finhakk vårløk og chili og legg på.
3
Bland creme fraiche og sweet-chilisaus til en god dressing (smak deg til).
4
Skjær båter av lime og skvis saften over og nyt en skikkelig digg variant av laksetaco.
Tips: Lakserogn setter en ekstra spiss på smaken og gjør retten enda mer luksus. Topp med Sesamfrø og koriander.