Laksetaco i hjertesalat

AVKASTNING1 porsjonerTotal tid15 mins
AVKASTNING1 porsjoner

Denne retten tar kun et lite kvarter å lage. Det er så sunt og digg at det kan spises hvilken som helst ukedag.

Skjær laksen opp i passe store biter og stek i olje, strø på tacokrydder underveis i stekingen som tar kun et par minutter. Ikke stek for lenge, da blir laksen tørr. Del opp hjertesalat, riv fersk ingefær og legg på laksebiter. Finhakk vårløk og chili og legg på. Bland creme faiche og sweet-chilisaus til en god dressing (smak deg til). Skjær båter av lime og skvis saften over og nyt en skikkelig digg variant av laksetaco.

Tips: Lakserogn setter en ekstra spiss på smaken og gjør retten enda mer luksus. Topp med Sesamfrø og koriander.

Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Ingredienser

 Laksefilet
 Olje til steking
 Hjertesalat
 Vårløk
 Ingefær
 Chili
 Lime
 Paprika
 Creme fraiche
 Sweet-chili saus

oppskriftsinstruksjoner

1

Skjær laksen opp i passe store biter og stek i olje, strø på tacokrydder underveis i stekingen som tar kun et par minutter. Ikke stek for lenge, da blir laksen tørr.

2

Del opp hjertesalat, riv fersk ingefær og legg på laksebiter. Finhakk vårløk og chili og legg på.

3

Bland creme fraiche og sweet-chilisaus til en god dressing (smak deg til).

4

Skjær båter av lime og skvis saften over og nyt en skikkelig digg variant av laksetaco.

Tips: Lakserogn setter en ekstra spiss på smaken og gjør retten enda mer luksus. Topp med Sesamfrø og koriander.

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00

VELKOMSTGAVE TIL DEG!

10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkoden tilsendt på mail.

Rabattkoden gjelder alle varer i nettbutikken.