Print Options:

Potetlomper med Taresalt

Yields1 Serving

Har du noen kokte poteter til overs, etter gårsdagens middag?
Disse lompene er superenkle å lage!

Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Potetlomper med Taresalt 1

 Kokte kalde poteter
 Mel
  TareSalt
 Litt kaldt vann
1

Skrell potetene, bruk en potetmoser og mos godt. Blir massen for melete kan du bruke bittelitt kaldt vann.

2

Ha i mel og taresalt, og elt sammen til en tørr men smidig deig. Bruk gjerne en stavmikser. Mengden mel avhenger av hvor mange og hvor store poteter du bruker.

3

Kna deigen godt og lag en tykk pølse, del opp til like store boller på størrelse med tennisball.

4

Ha litt mel på rent underlag og kjevle bollene til runde fine lefser, snu og vend lompa mens du kjevler så de ikke klebre seg. Fyll evt. på mer mel, lompene skal være helt tørre under kjevling.

5

Stek lompene i en tørr stekepanne på middels varme på begge sider.

6

Avkjøl på en rist.

VELKOMSTGAVE TIL DEG!

10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkoden tilsendt på mail.

Rabattkoden gjelder alle varer i nettbutikken.