Print Options:

Scampisalat toppet med Flammehav

AVKASTNING1 porsjonerTotal tid10 mins

Enkel og digg salat til lunch:
Bland grønn salat, hakket vårløk, cherrytomater, mango, frisk koriander, ingefærmarinerte reker og skvis av sitronsaft. Topp salaten med Flammehav - digg krydder av stortare, salt, chiliflakes og sesamfrø.

Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Scampisalat toppet med Flammehav 1

  Flammehav
 Ingefærmarinerte scampi
 Grønn salat
 Vårløk
 Cherrytomater
 Mango
 Frisk koriander
 Sitronsaft
1

Bland grønn salat, hakket vårløk, cherry-tomater, mango, frisk koriander, ingefærmarinerte reker og skvis av sitronsaft

2

Topp salaten med Flammehav - digg krydder av stortare, salt, chiliflakes og sesamfrø

VELKOMSTGAVE TIL DEG!

10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkoden tilsendt på mail.

Rabattkoden gjelder alle varer i nettbutikken.