Super sunne knekkebrød med sukkertare (16stk)

Ingredienser

  • 1,5 dl store havregryn
  • 1 dl grovmalt rugmel
  • 1 del solsikkefrø
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 0,5 dl quinoa frø
  • 0,5 dl knust sukkertare
  • 2,5 dl vann
Knekkebrod_Header
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Instruksjoner for denne oppskriften

Sett varmluftsovn på 150 gr. Bland det tørre, og rør inn vann. Fordel på et stort stekebrett på bakepapir. Etter 20-25 min tas knekkebrødene ut, dra av bakepapiret, og del i 4 * 4 deler med en pizzaskjærer. Sett inn igjen i ovn, og stek videre til en total steketid på 50-60 min. Steketid er avhengig av ovn og hvor tynne knekkebrødene er.
Tips: Slipp ut fuktig luft til å begynne med, på slutten snu om på knekkebrødene innimellom slik at de blir jevnt stekt; ikke for lite, da blir de seige, ikke for brune, da er de ikke like gode, ta ev ned temperaturen til 125 grader på slutten. Korn i oppskriften kan byttes ut med andre slag som linfrø og gresskarkjerner om en vil, og mengden sukkertare kan økes om en vil ha mer taresmak.

Del dette innlegget med dine venner

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar