Laks med sjøspagetti og tagliatelle

Ingredienser

  • 2 porsjonsstykker med laks
  • 15 g sjøspagetti
  • 1 liten gulrot
  • ½ vårløk
  • ½ dl fiskekraft (f.eks ½ buljongterning)
  • 2-3 ss creme fraiche
  • Salt og pepper
  • 4 nøster tagliatelle
  • Sukkertare
  • Parmesan
Laks_Header
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Instruksjoner for denne oppskriften

Sjøspagettien legges i bløt i lunkent vann en halv time, skyll av, og kok i eget vann i 20-30 min.
Tagliatelle kokes. Laksen vendes i litt mel tilsatt salt og pepper, og sprøstekes lett i smør.
Gulroten snittes i fine staver (‘julienne’), vårløken snittes i skiver og surres sammen m gulrot i smør til nesten gjennomkokt. Tilsett fiskekraft, kok opp og tilsett creme fraiche.
Bland straks inn ferdig kokt sjøspagetti og tagliatelle, og legg lakseskiven på toppen.

Strø over litt sukkertare og parmesan om du vil!

Nyt!

Del dette innlegget med dine venner

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar