- FRI FRAKT på bestillinger over KR 500
Tyrkisk Kyllinggryte med Flammehav og Taresalt
Kan vi friste med en kjempegod tyrkisk kyllinggryte? 🥘😋 En enkel, smakfull og sunn gryte med få ingredienser av løk, tomat og paprika. Dette er så utrolig godt! 🤩
Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg
oppskriftsinstruksjoner
1
Finn frem en tykkbunnet gryte.
Ha i godt med smør, og brun kyllingfiletene/lår.
2
Rens og kutt løken i biter, ha i litt olivenolje og la det surre et par min.
3
Ha i litt og litt kyllingkraft, kutt paprikaen mens gryta putrer på middels varme.
Ha i paprika, tomatene og tomatpuré.
4
Ha i Flammehav etter smak.
5
Kok uten lokk på svak varme i 30min. Smak til med Taresalt.
Serveres med ris og finhakket bladpersille.