Hvem er vi?

TEAM TEKSLO

Runar

Runar Trellevik

CEO - Daglig Leder

Med ansvar for den daglige driften, er det bra at Runar har en solid bakgrunn som prosjektleder. Han evner å tenke stort (kanskje til og med enormt!), samtidig som han har beina godt planta i fjæra.

Robert

Robert Trellevik

CTO - Teknisk Sjef

Lokalkunnskap og sjøvett kommer godt med når Robert tar seg av høsting og prosessering av produktene våre. Med kreativitet og et hode for tekniske løsninger utvikler han stadig bedre rutiner og prosedyrer som gjør produktene våre enda bedre og billigere.

JP

JP Monsen

CMO - Markedssjef

Jan Petter er litt ekstra glad i å prate med folk, og er opptatt av hvordan de opplever produktene våre. Derfor har han hovedansvaret for markedsføringen og profilen til Tekslo og våre Sjøsaker.

Prøv noe nytt!

Lær å bruke tang i maten

For mange er det en utfordring bare å vite hva man skal bruke tangen til når den først er i hus. Derfor har vi laget en serie enkle oppskrifter hvor vi viser hvordan du kan få et innslag av tang i flere av dine favorittretter.

Om oss 1

VÅR MISJON ER Å FÅ TANG OG TARE TILBAKE PÅ BORDET

Der Atlanterhavet møter Nordsjøen, og langs kysten vår, finnes det en underutnyttet og til dels glemt naturressurs. Våre forfedre livnærte seg av havet i tusener av år, og for de var tang og tare en livsviktig kilde til vitaminer, mineraler, kalsium og jod.

Vi som startet Tekslo Seafood har alle vokst opp ved havet, og sammen har vi en drøm å være med å skape en mer bærekraftig klode, snu trendene rundt mat og helse og introdusere tang og tare til verden.

Høsteområdene våre befinner seg i havgapet ved Tekslofyret, vest for Tofterøy på Sotra. Med perfekte strømforhold, ren og klar sjø med høyt næringsinnhold, uten fiskeoppdrett eller andre forurensende elementer, er det optimale vekstvilkår for plantene.

Vi høster viltvoksende tang og tare for hånd, fra holmer og skjær. Dette gjør at vi kan høste tang og tare av den aller ypperste kvalitet. Deretter tørker vi plantene i egenutviklede tørkerom bygget innenfor rammene av tradisjonelle naust.

Coordinates of this location not found
Item added to cart.
0 items - kr 0,00