Tofterøyvegen 453
5379 Steinsland
Ring oss på
(0047) 926 42 925

Om oss

Hvem er vi?

Team Tekslo

Runar Trellevik – CEO og spilloppmaker. Med ansvar for den daglige driften, er det bra at Runar har en solid bakgrunn som prosjektleder. Han evner å tenke stort (kanskje til og med enormt!), samtidig som han har beina godt planta i fjæra.

Robert Trellevik – COO og teknisk mastermind. Lokalkunnskap og sjøvett kommer godt med når Robert tar seg av høsting og prosessering av produktene våre. Med kreativitet og et hode for tekniske løsninger utvikler han stadig bedre rutiner og prosedyrer som gjør produktene våre stadig bedre.

JP Monsen – CMO og Idémann. Jan Petter er litt ekstra glad i prate med folk, og finne ut hva som får de til å tikke. Derfor har han hovedansvaret for markedsføringen og profilen til Tekslo og våre Sjøsaker.

Velkommen til

Tekslo Seafood

Prøv noe nytt!

Lær å bruke tang i maten

For mange er det en utfordring bare å vite hva man skal bruke tangen til når den først er i hus. Derfor har vi laget en serie enkle oppskrifter hvor vi viser hvordan du kan få et innslag av tang i flere av dine favorittretter.
0
Forskjellige arter tang og tare
0
Ulike mineraler og vitaminer
0
Gram du trenger om dagen!
Fra bloggen;

Siste Innlegg

Hvordan høster man tang og tare?
Hvordan høster man tang og tare?

Tang er kanskje ikke den aller mest praktiske matkilden å høste selv, men med noen forhåndsregler kan det være en utrolig morsom opplevelse for hele familien!

Er tang og tare “Superfood”?
Er tang og tare “Superfood”?

Det er mye som hevdes å være supermat om dagen, men hva skal egentlig til for at man kan kalle noe for supermat?

Tang og tare

Ta en titt på produktene våre