Hvem er vi?

TEAM TEKSLO

Prøv noe nytt!

Lær å bruke tang i maten

For mange er det en utfordring bare å vite hva man skal bruke tangen til når den først er i hus. Derfor har vi laget en serie enkle oppskrifter hvor vi viser hvordan du kan få et innslag av tang i flere av dine favorittretter.

Om oss 1
Avocado med Sukkertare på NachosMos avocadoen, og rør inn ingrediensene. Fordel på nachos. Legg en liten rømmeklatt på toppen og strø over litt sukkertare til pynt, kvern over litt salt/ taresalt.

VÅR MISJON ER Å FÅ TANG OG TARE TILBAKE PÅ BORDET

Der Atlanterhavet møter Nordsjøen, og langs kysten vår, finnes det en underutnyttet og til dels glemt naturressurs. Våre forfedre livnærte seg av havet i tusener av år, og for de var tang og tare en livsviktig kilde til vitaminer, mineraler, kalsium og jod.

Vi som startet Tekslo Seafood har alle vokst opp ved havet, og sammen har vi en drøm å være med å skape en mer bærekraftig klode, snu trendene rundt mat og helse og introdusere tang og tare til verden.

Høsteområdene våre befinner seg i havgapet ved Tekslofyret, vest for Tofterøy på Sotra. Med perfekte strømforhold, ren og klar sjø med høyt næringsinnhold, uten fiskeoppdrett eller andre forurensende elementer, er det optimale vekstvilkår for plantene.

Vi høster viltvoksende tang og tare for hånd, fra holmer og skjær. Dette gjør at vi kan høste tang og tare av den aller ypperste kvalitet. Deretter tørker vi plantene i egenutviklede tørkerom bygget innenfor rammene av tradisjonelle naust.

Item added to cart.
0 items - kr 0,00