Scampisalat toppet med Flammehav

AVKASTNING1 porsjonerVanskelighetBeginnerTotal tid10 mins
AVKASTNING1 porsjoner

Enkel og digg salat til lunch:
Bland grønn salat, hakket vårløk, cherrytomater, mango, frisk koriander, ingefærmarinerte reker og skvis av sitronsaft. Topp salaten med Flammehav - digg krydder av stortare, salt, chiliflakes og sesamfrø.

Oppskrift og foto i samarbeid med Matmons - @matmons_blogg

Ingredienser

 Ingefærmarinerte scampi
 Grønn salat
 Vårløk
 Cherrytomater
 Mango
 Frisk koriander
 Sitronsaft

oppskriftsinstruksjoner

1

Bland grønn salat, hakket vårløk, cherry-tomater, mango, frisk koriander, ingefærmarinerte reker og skvis av sitronsaft

2

Topp salaten med Flammehav - digg krydder av stortare, salt, chiliflakes og sesamfrø

Legg igjen en kommentar

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr 0,00

VELKOMSTGAVE TIL DEG!

10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkoden tilsendt på mail.

Rabattkoden gjelder alle varer i nettbutikken.